JUSTIN BIEBER BÖRJAR KÄNNA PRESS!

Kunde tonåring pop känsla Justin Bieber vara en manlig Britney Spears i vardande? Medan 16-åringen har ännu inte visa upp några missbruksproblem - som de som har plågat andra unga stjärnor som Spears och Lindsay Lohan - sångaren har några stora frågor som är rör Camp Bieber.

- "Justin verkligen har blivit en hel del att hantera," sa en medlem av hans team i torsdag. "Han har verkligen blivit paranoid om skyddad från fans eller bara om någon annan vet han inte. Han har blivit fruktansvärt nervös och är ständigt knäppa alla runt omkring honom. Han ignorerar sin mammas råd, och han är alltid skrika åt alla."

Det var inte bara att de påstådda yttre gräl med en ung fläkt en laser tag anläggning som föranlett Biebers riktigt stora attityd resa. ... Det är något som har grott i ett tag.

Royal Canadian Mounted Police har påbörjat en undersökning av anklagelser av en 12-årig pojke och far. Det blev inget av det när det bestämdes att den andra pojken inte blev skadad men bara stötte medan Bieber försökte fly ett gäng övernitiska fans.

Nu har privatlivet besatt Bieber. Han sade att han inte är nöjd med NetJets (han köpte tid aktier privata flygplan).
- "inte ens det är privat nog för Justin... Han hatar när andra NetJets människor vänder sig till honom vid terminalen och ber om autografer eller foton ... Han är nu shopping för hans eget privata plan -.. sannolikt en G-4..."

Stackars Justin ... När jag läser det bli jag nästan gråtfärdig ... Jag hoppas att han inte får för mycket press över sig så att han börjar ta knark...!
http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6541&referrer=-&urlaction=r...http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6534&referrer=-&urlaction=r...http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6540&referrer=-&urlaction=r...


Justin Biebers liv är ofattbart för oss som inte är kända ...

See Ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0